Halverwege 2013 halen we 300 reacties op onze website!

Iedereen die bij ons iets heeft laten overzetten of laten scannen krijgt de vraag of hij of zij tevreden was hierover. Vandaag hebben we de 300e reactie mogen ontvangen en daar zijn wij zeer content mee. Met name het tevredenheids gehalte stemt ons positief. Van Amsterdam tot Rio de Janeiro overal komen onze klanten vandaan. Maar ook gewoon uit Hoogeveen, Emmen of Almelo. Ook uiteraard veel reacties uit Groningen en Haren ivm het afgiftepunt daar. Wij voelen ons hierdoor gesterkt en gaan met onverminderde inzet door op de door ons ingeslagen weg, dienstbaar naar u en betaalbare kwaliteit leveren.

Dank voor uw reacties,

Eef Russchen

reactie-reageren-facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.