Helder prijs voor het scannen van dia’s

Studio Hoogeveen hanteert voor iedereen het zelfde lage tarief voor het scannen van dia’s. De kwaliteit van het scannen is al jaren op het hoogste niveau, maar er was nogal eens onduidelijkheid over de prijzen. De verschillende resoluties zijn afgeschaft, wij scannen alleen nog boven HDTV niveau! In het verleden vroegen wij 40 cent per dia en hanteerden een lager tarief als men bijv.  400, 800 of 1200 dia’s had. Al deze tarieven zijn verleden tijd. Het scannen van een dia kost nu 22 cent ongeacht de hoeveelheid. En de kwaliteit is altijd Premium, 2000 dpi, dat is perfect voor het weergeven van de DVD op een normale of  HD TV. Alles wordt keurig afgeleverd in jpeg formaat op DVD of usb.
Voor meer info zie: www.studio-hoogeveen.nl/dias

dia3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.