Dia’s

Beschikt u ook over een dia-collectie?
Studio-Hoogeveen is nu in staat om uw dia-collectie professioneel en in de allerhoogste kwaliteit voor u op DVD te zetten. Wij scannen uw dia’s met een van de allerbeste scanners. De dia’s worden dan voor u in JPEG-formaat op DVD gezet zodat ze in de computer of via een DVD speler kunnen worden afgespeeld en op TV worden bekeken.

De Techniek
Het digitaliseren gebeurd door een kwalitatief zeer goede Nikon scanner met een tweelijns CCD-sensor met laag ruisniveau en een verbazingwekkende scankwaliteit van 2000 dpi, dit geeft een perfecte scan. (4,7 Megapixels)

Filmscans van hoge kwaliteit
Door de werkelijke optische resolutie van 2000dpi en de 16-bits A/D-conversie krijgt u schitterende beelden, met levensechte kleuren en verbazingwekkende detaillering – ook in de donkere gedeelten van het beeld. Nikons exclusieve Scanner Nikkor ED lenselementen zijn superieur in scherpteverdeling, scheidend vermogen en contrast, alsmede in kleurweergave, verzadiging en precisie. De uiterst exacte LED-lichtbron staat borg voor de stabiele kleurkarakteristiek en natuurgetrouwe kleurweergave.

Ongeëvenaarde beeldherstelfuncties
– Scan Image Enhancer
De Scan Image Enhancer past automatisch helderheid en kleurverzadiging aan, voor beelden met een optimale gradatie.
– Digital ICE 4 Advanced Digital ICE 4 Advanced is een verzameling van beeldcorrectie technieken.

1. Digital ICE gebruikt LED-verlichtingstechniek om stof en krassen op te sporen en volautomatisch weg te retoucheren, zonder beeldinformatie aan te tasten.

2. Digital ROC analyseert verbleekte kleuren en bouwt het beeld opnieuw op in natuurgetrouwe, oorspronkelijke kleuren.

3. Digital GEM vermindert het effect van de korrel van de film, waardoor schone beelden zonder kleurstofclusters of korrel ontstaan.

Kwaliteits garantie
Door gebruik te maken van bovenstaande techniek garanderen wij een 10 keer betere foto dan een normale scanner kan. Als u gebruik wilt maken van die garantie kunt u 1 of 2 dia’s opsturen. Wij maken de scan die wij u via de e-mail terugsturen, de dia krijgt u uiteraard via de post weer retour.
Stuur uw dia + een aan u zelf geadresseerde envelop (graag uw e-mail adres bijvoegen),
naar Studio Hoogeveen, Klaverkamp 47, 7908 MK Hoogeveen.

Voorbeeld dia’s

Voorbeeld 1 Voorbeeld 2 Voorbeeld 3 Voorbeeld 4 Voorbeeld 5

Wij bieden u de hoogste kwaliteit tegen het laagste tarief

Een Premium kwaliteit, met een resolutie tot 2000 dpi, dit zorgt voor zo’n hoge pixel dichtheid dat dit zelfs voor professionals perfect is. Deze kwaliteit is ideaal om de Dia’s op een DVD speler af te spelen op een gewone TV maar ook een HD-TV is geen enkel probleem. Ook een normale foto afdrukken kan prima.

 

Premium
DPI 2000
Megapixel 4,7
Bestandsgroote 5 MB
Bestandsformaat JPEG
Formaat (pixels) 2681×1745
Aantal op DVD 840
Aantal op Blu-ray 5000
Prijs: 22 cent per stuk
____________________________________
4000 dpi 27 cent p/stuk
Extra kopie + 5,00

Wilt u meer informatie, heeft u speciale wensen of is iets niet duidelijk belt u dan even,

Eef Russchen, Studio Hoogeveen. tel.0528-264128