Meteen naar de inhoud

Video

Video of cameratape
Ook voor het overzetten van Video of Camerabanden bent u bij ons aan het juiste adres. Ook videobanden hebben een beperkte levensduur en u loopt de kans dat de kwaliteit van de opnamen snel achteruit gaan of dat een band helemaal niet meer wil. Zonde toch van een mooie trouwreportage of andere leuke video-opname?

Gelukkig bestaat er een oplossing voor deze problemen. Laat uw tape digitaliseren en geniet nog vele jaren van uw oude opnamen. Overzetten van oude videotapes gebeurd nu via een geautomatiseerd optimalisatieproces waardoor uw oude opnames nog beter uit de verf komen.

Wat voor video formaten zetten wij over
VHS – VHS-C – S-VHS – S-VHS-C – Video8 – Hi8 – Digitaal 8 – Mini DV

De kosten voor het digitaliseren van Videotape (banden) zijn afhankelijk van de lengte van de opnames. Zie onderstaand schema voor een overzicht van deze kosten.

Prijs

LengtePrijs
< 1 uur€ 10,- per tape
1 tot 2 uur€ 12,- per tape
2 tot 3 uur€ 14,- per tape
> 3 uur€ 16,- per tape

Uitleg:
Het gaat om de opname, heeft u een band van 180 minuten waar een opname op staat van bijv. 25 minuten, dan zijn de kosten 10,-. Is de opname tussen de 1 en 2 uur dan zijn de kosten 12,-, Voor een opname tussen de 2 en 3 uur is het tarief 14,- Voor alle opnames langer dan 3 uur zijn de kosten 16,-

Keuze: DVD of USB
Wij geven u de keuze tussen opslaan op een DVD of USB (in MP4 formaat)
Hier zit geen prijsverschil tussen.

Uiteraard zit de prijs van een USB stick en /of harde schijf niet bij de prijs in.
Een USB stick van 32 Gb kost 10,- (u mag er ook een zelf aanleveren)

p.s. als u e.e.a. op DVD wilt ontvangen dan graag dit vermelden, de standaard is MP4

Vertrouwd adres
Meestal particulieren, maar ook instellingen en bedrijven maken gebruik van onze diensten. Zo hebben wij een deel van het videoarchief van het Roelof v Echten College in Hoogeveen gedigitaliseerd en op DVD gezet. We mogen een museum uit Emmen tot onze klanten kring rekenen. Overheidsinstellingen, reclamebureaus, twee videoproductie bedrijven en vele fotografen zijn u voorgegaan.

Nog vragen?
Neem dan gerust contact op. 0528-264128