Ga naar de inhoud

Video

Video of cameratape
Ook voor het overzetten van Video of Cameratape (banden) bent u bij ons aan het juiste adres. Ook videotapes hebben een beperkte levensduur en u loopt de kans dat de kwaliteit van de opnamen snel achteruit gaan of dat een band helemaal niet meer wil. Zonde toch van een mooie trouwreportage of andere leuke video-opname?

Gelukkig bestaat er een oplossing voor deze problemen. Laat uw tape digitaliseren en geniet nog vele jaren van uw oude opnamen. Overzetten van oude videotapes gebeurd nu via een geautomatiseerd optimalisatieproces waardoor uw oude opnames nog beter uit de verf komen.

Wat voor video formaten zetten wij over
VHS – VHS-C – S-VHS – S-VHS-C – Video8 – Hi8 – Digitaal 8 – Mini DV

De kosten voor het digitaliseren van Videotape zijn afhankelijk van de lengte van de opnames. Zie onderstaand schema voor een overzicht van deze kosten.

Prijs

LengtePrijs
< 1 uur€ 10,- per tape
1 tot 2 uur€ 12,- per tape
2 tot 3 uur€ 14,- per tape
> 3 uur€ 16,- per tape

Uitleg:
Het gaat om de opname, heeft u een tape van 180 minuten waar een opname op staat van bijv. 25 minuten, dan zijn de kosten 10,-. Is de opname tussen de 1 en 2 uur dan zijn de kosten 12,-, Voor een opname tussen de 2 en 3 uur is het tarief 14,- Voor alle opnames langer dan 3 uur zijn de kosten 16,-

Keuze: USB of DVD
Wij geven u de keuze tussen opslaan op een USB (in MP4 formaat) of DVD
In de kosten zit hier verschil tussen.

Uiteraard zit de prijs van een USB stick en /of harde schijf niet bij de prijs in.
Wij kijken altijd wat voor formaat er nodig is en wat beschikbaar is

  • USB stick 16 Gb € 8,-
  • USB stick 32 Gb € 10,-
  • USB stick 64 Gb € 12,-
  • USB stick 128 Gb € 15,-
  • DVD 5,-

p.s. als u e.e.a. op DVD wilt ontvangen dan graag dit vermelden, de standaard is MP4

Vertrouwd adres
Meestal particulieren, maar ook instellingen en bedrijven maken gebruik van onze diensten. Zo hebben wij een deel van het videoarchief van het Roelof v Echten College in Hoogeveen gedigitaliseerd. We mogen een museum uit Emmen en verschillende fotografen tot onze klanten kring rekenen. Historische kringen, Overheidsinstellingen, reclamebureaus, twee videoproductie bedrijven en vele particulieren zijn u voorgegaan.

Nog vragen?
Neem dan gerust contact op. 06-25 55 22 44